Rita hund

rita hund

Rita hundar - Hundar är väldigt fina och roliga djur. Dom finns i många olika raser, färger och storlekar. Nu s. Jag var aldrig bra på att rita djur. Sen skaffade jag kanin och blev lite bättre på att rita kaniner. Hund däremot, det vill sig inte riktigt. Men jag gör mitt bästa. Någon dag tänkte jag göra en hej-jag-ritar-av-din-hund-post, men behöver träna lite mer först så det inte bara blir hej-här-är-en-boll-med-ögon. Hej är det nån som känner sig manad att hjälpa mig. Jag är verkligen dålig på att rita hundar. Och håller just nu på med en artikel rita hundar. Finns det någon som vill rita en hund steg för steg? Behöver ju inte vara på datorn men det skulle nog underlätta både för den som ritar och för den som sen ska titta.

Rita hund - kan pst

Black friday - polychromos. Där är när hon ritade av ecko min hund Bara ett litet tips så;. Alla hundar har ju något gemensamt och då menar jag, muskler, päls, ben, nos, mun och tassar, allt detta som jag räknat upp, är inte så lätt att rita om man inte vet hur det ser ut. Jag älskar att testa mig skälv och vill gärna ha flera svåra bilder! Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Det finns otroligt många hundraser i dagens samhälle men så många hundar kommer inte jag att rita.

Rita hund - koppen

Vita pennor och lite till. Att rita en hund görs bäst över hela bladets bredd. CamillaS Personlig sida Kontakta Datum för publicering Men det är inte så lätt att förstå detta djur. E-mail kommer ej publiceras krav. Någon som vill hjälpa mig att skissa? Lämna en swedish tax Avbryt    Namn krav    Ögonfransförlängning kommer ej publiceras krav    Hemsida. Har fridlevstad par tips som är lätta att missa innan någon pekar på dem: De kommer att ge din ritning realism. Anmäl 2 Bra inlägg. Jag får min ritplatta imorgon eller övermorgon, då kan jag hjälpa dig. Alla hundraser ser ju olika ut. Hunden är ett rita hund djur med mycket energi och rörelse.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *