Mjölbaggar ättika

Själv plockade jag isär hela skafferiet och rengjorde det när jag fick in någon form av ohyra (tror det var mjölbaggar). jag provat några gånger mot olika slags ohyra och hittills inte hittat någonting som den biter på (utom torrjäst, jag har misslyckats med ett limpbak en gång pga för mycket ättika i degen). Glöm inte att mjölbaggar även gillar kryddor, så om ni har några öppna kryddpåsar så släng dem också. Två husmorstips är att torka ur skåpen med ättika, samt att lägga några lagerblad i en skål på en hylla i skåpet för att de inte ska komma tillbaka. Inget att detta funkade dock för oss eftersom de kom  Mjölbaggar. De flesta av oss har kommit i kontakt med mjölbaggar. Men hur gör man för att bli av med de otäcka små rackarna? Här får du alla svar du behöver veta.

Mjölbaggar ättika - menar

Om det då finns mjölbaggar kvar sprider de sig i alla fall inte. Gjorde som ni, torkade av hyllorna, slängde allt mjöligt. Här hittar du varje vecka de bästa städtipsen från Marlené och Marie-Louise i programmet. Vet inte om hyresvärden har någon skyldighet. Ta bort eventuellt hyllpapper. Vi har nämligen haft ett och annat svart kryp pornohd. Bara att börja göra fint därhemma. Ge bort en tavla i julklapp! Albornoz husmorstips kindling cracker att torka ur skåpen med ättika, samt att lägga några lagerblad i en skål på en hylla i skåpet för att de inte ska komma tillbaka. Det är ett urgammalt husmorsknep som säkert funkar ebony creampie på talet.

Mjölbaggar ättika - ska jag

Förra hyresgästen hade haft någon äcklig plastmatta i skåpet under diskbänken och inte heller varit observant på att kranen läckte ner i skåpet Vinnaren i den första. Flera veckor efteråt kunde jag hitta enstaka mjölbaggar lite här och där i lägenheten. Mjölbaggar hör till samma familj som svartbaggar, när de är fullvuxna är de alla svarta eller kastanjefärgade och fyra-fem millimeter långa. Jag hade problem med silverfisk i badrummet i en lägenhet jag bodde i för en herrans massa år sedan. Ja, jag godkänner Aller medias integritetspolicy.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *