Castor oil svenska

castor oil svenska

CASTOR OIL, RICINOLJA, BÄVEROLJA, RESINOLJA, KASTOROLJA, LAXEROLJA, OLEUM CASTORIS, AMERICAN OIL, PALMA CHRISTI OIL, OLEUM RICINI. Olja som utvinns från frön från Ricinträdet (Ricinus communis) som växer på varmare breddgrader som Indien, Asien och Amerika. Kallpressad ricinolja ur fröet. Räknas som en fet olja. Upptas mycket långsamt av huden, därför bra i rengöringsprodukter, massageprodukter och kosmetika där oljan inte ska sugas upp för snabbt t ex läppglans. Oljan har lång hållbarhet, år. Finns i och ml PETflaska. Ingr: Ricinus communis seed oil / ricin olja. Beskrivning; Innehåll. Ricinolja APL är kallpressad, utvunnen olja från ricinfrö. Ricinoljan kan användas för hårvård och användes redan av de gamla egyptierna som skönhetsolja. Ricinolja APL produkt är helt fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfymer. Endast för utvärtes bruk. Ricinus communis oil, ml.

Castor oil svenska - vare ett

Det är jag som är Hannah Sjöström och jag har bloggat om naturlig och ekologisk skönhet sedan Jag har även flera års erfarenhet inom content marketing där jag har jobbat med kommunikation för några av landets största företag. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. På senare år har jag arbetat mest med digital innehållsstrategi och bland annat varit publisher och chefredaktör för Metro Mode som numera är en av landets största mode- och livsstilsajter. castor oil svenska

Castor oil svenska Video

Afro hair care in Sweden

Dock: Castor oil svenska

Castor oil svenska Wizair
Castor oil svenska 410
Castor oil svenska Flyg göteborg
Lifes too short Träningsskor herr

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *