Switchcore

switchcore

Vi har ingen information att visa om den här sidan. De ändringar i bolagsordningen som beslutades på årsstämman den 17 maj har nu registrerats och godkänts hos Bolagsverket. Det innebär att SwitchCore AB per idag. Det gamla förhoppningsbolaget Switchcore har fört en spöklik tillvaro sedan verksamheten såldes för nio år sedan. Nu har it-bolaget återuppstått – som elbolag. Anonym 26 mars Smörgåshörnan Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. Switchcores ordförande Per Andersson säger att han inte fått någon förklaring. Helt rätt, men jag ser inte detta som en turnaround, utan som ett case där inneboenden och ovanligt lättvärderade värden ska tas fram i ljuset. Arbona redovisar vinst för fjärde kvartalet. Switchcore har dessutom suttit på avdragen i fem år, och Borg pund kurs forex börjat nämna sänkt racebetsnågot som ytterligare kommer att sänka värdet på avdragen.

Switchcore - som

Problemet för Switchcore blir ju att motivera för en rörelse som ska förvärvas bakvägen varför det är bättre än att de själva går till börsen, IPO-processen blir densamma. Denna typ av uttalanden gjorde dock den gode Schloss om verksamheter som kunde likvideras. Switchcore är noterat på Aktietorget och likviditeten kan variera, det ligger ofta några miljoner aktier ute, motsvarande kanske tkr. Anonym 27 mars Anmäl dig till nyhetsbrev. Det som man hoppats skulle bli ett nytt sätt att få snabbare datatrafik på Internet och i interna företagsnät är över. Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna.

Switchcore Video

SwitchCore Watches The Game Awards

Switchcore - det

Bokslutskommuniké, Delårsrapport juli - dec , Arbona. I fall 3 uppstår ingen ny koncern, utan man köper inkråmet avtal, maskiner, fastigheter, personal eller vad det må vara från ett annat bolag. Eller logga in med: Lundaluppen 27 mars Efter åtta års utveckling och drömmar var det allt som krävdes. Likvidation är inte aktuellt för Switchcore eftersom skattefordringarna då skulle förfalla och bli värdelösa. En spekulation från mitt håll är att priset kanske kan sjunka ytterligare något efter sammanläggningen av aktier då den mindre spreaden kanske gör aktien mindre intressant för vissa spekulanter.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *